Have

Cypress

Cupressocyparis leylandii, det botaniske navn på Leyland-cypressen, er en hybrid af Cypress-familien (Cupressaceae). Som en populær race af Nootka-cypres og Monterey-cypres, må hun nogle gange bære navnet bastard-cypres.

I England er hun en af ​​de mest populære hækplanter. Alt, hvad denne type letplejede cyprestræer kræver af gartneren, gartneren, er almindelig skæring. Men det er ikke overraskende i denne vækstpræstation.

Placere

Solrig må være stedet for Leyland-cypressen. Skyggefulde steder med mange solskinstimer om morgenen eller eftermiddagen tolereres også. Hvad denne Cypress art ikke tåler, er tørhed og hård frost.

Det betyder, at de vind- og vejrmæssige højder er ret uegnede. Også ugunstige er let forhøjede og ubeskyttede steder, der har tendens til at tørre ud.

jord

Ud over langvarig tørke tolererer Leyland Cypress heller ikke vandfyldning. Havejorden skal være så dejlig nem, at vandet kan sive godt igennem. Hvis jorden er komprimeret, er det værd at oprette et dræningssystem før plantning.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.